Land Van Playsantien

Fietsen in het Land van Playsantiën

Land van Playsantiën is niet enkel een prachtige streek om in te wandelen, ook met de fiets kan je de mooie natuur goed verkennen. Of je dat nu doet met een culinaire fietstocht met heel wat lekkers onderweg of toch eerder met een leerrijke route, dat laten we natuurlijk aan jou over.

Fietsnieuws

(echt niet)
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd

Culinair fietsen

Ook in 2021 kan je genieten van vier prachtige fietstochten, waarbij je onderweg een drie- of viergangenmenu voorgeschoteld krijgt in verschillende horecazaken.

Fietsdrieluik

Land van Playsantiën organiseert elke zomer een fietsdrieluik, waarbij je op drie vaste dagen een uitgestippelde fietstocht kan komen rijden. Onderweg geniet je van verschillende lekkere proevertjes. In 2021 kan het fietsdrieluik vanwege het coronavirus jammer genoeg niet doorgaan. Toch op zoek naar een toffe tocht? Neem hieronder dan een kijkje in ons aanbod en kies jouw favoriete route uit.

Fietsverhuur

Geen fiets bij de hand, maar toch zin om de streek fietsend te verkennen? Op onderstaande locaties kan je een fiets huren.

Fietshandel Van den Plas, Doelen 1, 2980 Zoersel, 03 312 47 91, www.rijwielen-vandenplas.be

Fietshandel Cass Bike, Halle-Dorp 85, 2980 Zoersel, 03 384 34 43, www.cassbike.be

Blue Bike, aan het station van Lier, www.blue-bike.be

De Fietserie, Lievevrouwestraat 12, 2520 Ranst, 03 211 06 35, www.defietserie.be

Rijwielen Hermans, Antwerpsesteenweg 325, 2390 Westmalle, 03 311 65 97, www.rijwielenhermans.be

De verschillende fietsroutes

Een sportief tochtje door de natuur? Of toch liever een gemoedelijke fietstocht met een heerlijk menu onderweg? Of duik je graag in de geschiedenis van de streek? We hebben het allemaal!

Aanpassingen aan fietsroutes

Het kan weleens gebeuren dat er onverwacht een straat tijdelijk afgesloten is, of dat er plots een richtingaanwijzer verdwenen is. Als dat gebeurt, lees je het via de knop hieronder. Zelf ook een probleem met een route opgemerkt? Als het gaat om een verdwenen, beklad of uitgerukt bewegwijzeringsbord van de fiets- en wandelknooppunten neem je best rechtstreeks contact op met de Routedokter van Provincie Antwerpen. Problemen met fietspaden, zoals een put in het wegdek, glas op het fietspad of overwoekerend struikgewas, kan je signaleren via meldpuntfietspaden.be. Voor alle andere problemen kan je natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met ons, via info@landvanplaysantien.be

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Waar is dat land?

Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel

Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle

info@landvanplaysantien.be03 310 05 13Contacteer ons

Wat doe je daar?

Ga je mee?

Achtervolg ons op social media…

©2021 Land van Playsantiën
BE0847235810
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design