Land Van Playsantien
  • Fietsen

Playsante Mysterieroutes

1 juli 2021 — Zoersel, Malle, Lille, Ranst, Zandhoven

Met de mysterieuze fietsroutes rijd je doorheen Land van Playsantiën en passeer je plekken waar interessante weetjes of mysterieuze verhalen aan vast hangen.

De Scherpenbergmolen in Westmalle is één van de mysterieuze locaties uit de Playsante Mysterieroutes van Land van Playsantiën

Met deze brochures vol grappige anekdotes en sappige volksverhalen kom je meer te weten over de plekken waar je voorbij fietst. Het nieuwe concept zorgt ervoor dat iedereen, of je nu een toerist bent of zelf al jaren in deze streek woont, Land van Playsantiën op een andere manier leert kennen.

De drie routes, die vanaf maandag 5 juli te koop zijn, zijn telkens tussen de 46 en 56 km lang. Tijdens route 1 fiets je door Ranst, Zoersel en Zandhoven en lees je onder andere over Gummarus, Blauwbaard, Lange Wapper en het ‘heir’ van Massenhoven. Voor wie naast Lange Wapper liever over het Rauwmuske en het spook van De Renesse leest en ondertussen doorheen Zoersel, Malle en Lille fietst, is route twee een aanrader. Tijdens de derde route kom je dan weer alles te weten over de heksenmeester van Vorselaar, de krawaten en de brandenden scheper. Je fietst daarbij voornamelijk door Lille. De routes zijn 20 tot 24 pagina’s lang en kosten 4 euro per route. Gedurende de maand juli kan je alle drie de routes samen krijgen voor slechts 10 euro.
ACTIE: slechts 10 euro voor de drie routes samen!

Zin om deze routes te ontdekken? Hieronder vind je een handig overzicht van al onze verkooppunten.

De bibliotheken in Oost- en Westmalle - enkel cash
Toerismekantoor Malle - enkel cash
Onthaal gemeentehuis Lille - enkel cash
Onthaal gemeentehuis Zandhoven - cash of bancontact
Bibliotheek Ranst - enkel cash
Lindepaviljoen Zoersel - enkel cash
Onthaal gemeentehuis Zoersel - cash of bancontact

Hou ons in het oog!

Volg jij ons al op Facebook? Daar posten we onze laatste nieuwtjes en toffe foto's. Heb jij je camera bovengehaald onderweg in het Land van Playsantiën en zie jij graag jouw foto op onze Facebookpagina blinken? Bezorg hem dan aan ons via info@landvanplaysantien.be 

 

Of er graag elke maand op uit trekken in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Tot snel

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Waar is dat land?

Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel

Gustaaf Peetersstraat 7
2520 Ranst

info@landvanplaysantien.be03 206 09 26Contacteer ons

Wat doe je daar?

Ga je mee?

Achtervolg ons op social media…

©2021 Land van Playsantiën
BE0847235810
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij