Wedstrijd #LandvanPlaysantiën

Kom genieten in het Land van Playsantiën, de ideale uitvalsbasis voor een daguitstap of een weekendje weg. Ontdek de prachtige omgeving van de Kempen, proef van al dat culinaire lekkers en… neem deel aan onze wedstrijd #LandvanPlaysantiën. Maak voor 31 december 2020 dé foto die voor jou de streek het beste promoot en maak kans op een reischeque van Vayamundo ter waarde van 1.000 euro of één van de vele waardebons. Kijk hier voor meer info over de wedstrijd.

2 thoughts on “Wedstrijd #LandvanPlaysantiën

  • Dag Maria

   Je kan helemaal zelf kiezen hoe moeilijk je de wedstrijd maakt. Neem gewoon een foto van wat jij zo fijn vindt aan Land van Playsantiën of van een plekje waarvan jij vindt dat het de streek perfect belichaamt en stuur deze door naar info@landvanplaysantien.be
   Wij kijken alvast uit naar waar jij jouw lens op richt!

   Groetjes
   Lotte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s