Land Van Playsantien

Wandelen in het Land van Playsantiën

Staan jouw wandelschoenen alvast klaar, maar ben je nog op zoek naar een mooie wandeling? Wij bij Land van Playsantiën hebben voor ieder wat wils. Op pad met kindjes of net met ervaren wandelaars? Je loopoutfit aangetrokken, maar geen zin in je vaste route? Zin om iets bij te leren of toch liever een tocht langs de lekkerste plekjes? Scroll dan snel verder en kies jouw favoriet uit.

Niet te missen

(echt niet)
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd

Stap in de beleving!

 • Kom genieten van onze belevingswandelingen voor jong en oud. Bolleke-pijl, culinaire wandeling of geocache,... je vindt ze allemaal terug in het Land van Playsantiën!
 • Wandelingen in de lente!

  De lente is in ons land. Kom onze leuke wandelingen ontdekken!

  Kinderactiviteiten

  Ook voor de allerkleinsten zijn er Playsante activiteiten binnen Land van Playsantiën. Trek erop uit met je kinderen of kleinkinderen in een spannende, interactieve wandeltocht of neem een kijkje in onze kalender voor meer toffe tips voor kinderactiviteiten.

  De verschillende wandelroutes

  Op zoek naar de perfecte wandeling? Filter ons assortiment wandelingen op gemeente, soort wandeling of op lengte om de ideale wandeling voor jou eruit te laten kiezen. Genoten van jouw wandeling en mooie foto's genomen? Bezorg die dan gerust via info@landvanplaysantien.be en wie weet verschijn je wel op onze Facebookpagina!

  Aanpassingen aan wandelroutes

  Het kan weleens gebeuren dat er onverwacht een straat tijdelijk afgesloten is, of dat er plots een richtingaanwijzer verdwenen is. Als dat gebeurt, lees je het via de knop hieronder. Zelf ook een probleem met een route opgemerkt? Als het gaat om een verdwenen, beklad of uitgerukt bewegwijzeringsbord van de fiets- en wandelknooppunten neem je best rechtstreeks contact op met de Routedokter van Provincie Antwerpen. Problemen met fietspaden, zoals een put in het wegdek, glas op het fietspad of overwoekerend struikgewas, kan je signaleren via meldpuntfietspaden.be. Voor alle andere problemen kan je natuurlijk rechtstreeks contact opnemen met ons, via info@landvanplaysantien.be

  Direct mee met al onze nieuwtjes?
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

  Waar is dat land?

  Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel

  Gustaaf Peetersstraat 7
  2520 Ranst

  info@landvanplaysantien.be03 206 09 26Contacteer ons

  Wat doe je daar?

  Ga je mee?

  Achtervolg ons op social media…

  ©2021 Land van Playsantiën
  BE0847235810
  RPR Antwerpen
  Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij