Land Van Playsantien
  • Bezoeken

Puzzel mee aan het Land van Playsantiën

mei 2023 — Zoersel, Malle, Lille, Ranst, Zandhoven

Nog op zoek naar een fijn cadeautje voor die puzzelfan?

Jan Q. die het idee van de puzzel naar voor schoof, poseert met de puzzel van Land van Playsantiën voor een afbeelding van de stoomtram.

Land van Playsantiën bracht eind 2020 een puzzel van 1 000 stukjes uit waarbij enkele mooie toeristische bezienswaardigheden uit Malle, Lille, Zoersel, Zandhoven en Ranst in de kijker worden gezet. Voor 15 euro kan ook jij meepuzzelen aan het Playsantste Land! De puzzel bleek enorm populair en vloog dan ook de deur uit. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar in het toerismekantoor in Malle. Je kan er tijdens hun openingsuren terecht om je puzzel op te pikken en je brengt best gepast geld mee. Wil je zeker zijn dat er nog een puzzel voor je klaarligt? Dan kan je op voorhand altijd even bellen naar 03 310 05 13.

Hou ons in het oog!

Volg jij ons al op Facebook? Daar posten we onze laatste nieuwtjes en toffe foto's. Heb jij je camera bovengehaald onderweg in het Land van Playsantiën en zie jij graag jouw foto op onze Facebookpagina blinken? Bezorg hem dan aan ons via info@landvanplaysantien.be 

 

Of er graag elke maand op uit trekken in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Tot snel

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Waar is dat land?

Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel

Gustaaf Peetersstraat 7
2520 Ranst

info@landvanplaysantien.be03 206 09 26Contacteer ons

Wat doe je daar?

Ga je mee?

Achtervolg ons op social media…

©2021 Land van Playsantiën
BE0847235810
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij