Land Van Playsantien
  • Wandelen

Culinair Wandelen 2021-2022

29 oktober 2021 — Zoersel, Malle, Lille, Ranst, Zandhoven

Ook dit najaar staan er weer heel wat overheerlijke gerechtjes op het menu bij Culinair Wandelen. Welke route kies jij?

Geniet van culinair wandelplezier in het Land van Playsantiën. Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel verwelkomen je graag voor vier smaakvolle wandeltochten. Deze routes bieden je een sportieve dagtocht gekoppeld aan culinaire verwennerij. In enkele horecazaken krijg je een overheerlijk voor- , hoofd- en nagerecht voorgeschoteld. Tijdens deze wandelingen maak je kennis met de prachtige omgeving van Land van Playsantiën.

Land van Playsantiën werkte vijf fijne routes uit met een lengte tussen de 8 en de 15 kilometer die je kan wandelen van 29 oktober 2021 tot en met 27 maart 2022. Voor deze culinaire wandeltochten betaal je 40 euro per persoon. Op het menu staan onder andere een scampistoofpotje, een bagel egg muffin, stoofvlees, entrecôte, moelleux, rode vruchtenstrudel en pannenkoeken. Benieuwd naar wat voor lekkers je juist op welke route kan krijgen? Download dan onze brochure hieronder.
Wandel lekker de winter in!

Zie jij één van deze routes helemaal zitten en wil je graag reserveren? Hoe je dat juist doet, lees je hieronder.
Reserveren is verplicht en kan via de knop onderaan. Dat doe je minstens twee werkdagen op voorhand, zodat we nog voldoende tijd hebben om jouw bezoek vast te leggen bij de verschillende horecazaken.

Kies de route die je wilt rijden.
Klik op de knop onderaan deze pagina en vul de gevraagde gegevens in.
Je kan betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE69 0688 9433 5478 of door cash te betalen bij Toerisme Malle (Antwerpsesteenweg 246, 2390 Malle). Let op: als je je vouchers graag via de post ontvangt, betaal je een euro extra voor de verzendkosten.
Betaling in orde? Dan bezorgen wij je de vouchers op de manier die jij het liefst hebt. Dat kan met de post, via mail of je kan de vouchers komen ophalen in het toerismekantoor in Malle. Je ontvangt hierbij ook een routeboekje met een kaartje.
Jij hoeft alleen nog je wandelschoenen aan te trekken en te genieten van de mooie omgeving en al het lekkers.

Hou ons in het oog!

Volg jij ons al op Facebook? Daar posten we onze laatste nieuwtjes en toffe foto's. Heb jij je camera bovengehaald onderweg in het Land van Playsantiën en zie jij graag jouw foto op onze Facebookpagina blinken? Bezorg hem dan aan ons via info@landvanplaysantien.be 

 

Of er graag elke maand op uit trekken in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Tot snel

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Waar is dat land?

Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel

Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle

info@landvanplaysantien.be03 310 05 13Contacteer ons

Wat doe je daar?

Ga je mee?

Achtervolg ons op social media…

©2021 Land van Playsantiën
BE0847235810
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design