Land Van Playsantien
  • Fietsen

Culinair Fietsen 2021

7 juni 2021 — Zoersel, Malle, Lille, Ranst, Zandhoven

Ook dit jaar kan je weer al smullend genieten van een drie- of viergangenmenu. Welke route kies jij?

Geniet van culinair fietsplezier in het Land van Playsantiën. Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel verwelkomen je graag voor vier smaakvolle fietstochten. Deze fietstochten bieden je een sportieve dagtocht gekoppeld aan culinaire verwennerij. In enkele horecazaken krijg je een overheerlijk ontvangst, voor- , hoofd- en nagerecht voorgeschoteld. Tijdens deze fietstochten maak je kennis met de prachtige omgeving van Land van Playsantiën.

Land van Playsantiën werkte vier fijne routes uit met een lengte tussen de 35 en de 43 kilometer die je nog kan fietsen tot en met 24 oktober 2021. Voor deze culinaire fietstochten betaal je 40 euro per persoon. Op het menu staan onder andere bruschetta, salade met spek en appeltjes, varkenshaasje met steppegras, tongrolletjes met witte wijn en appeltaart met ijs. Benieuwd naar wat voor lekkers je juist op welke route kan krijgen? Download dan onze brochure hieronder.
Geniet van de zomer!

Zie jij één van deze routes helemaal zitten en wil je graag reserveren? Hoe je dat juist doet, lees je hieronder.
Reserveren is verplicht en kan via de knop onderaan. Dat doe je minstens twee werkdagen op voorhand, zodat we nog voldoende tijd hebben om jouw bezoek vast te leggen bij de verschillende horecazaken.

Kies de route die je wilt rijden. LET OP: Van 16 tot 24 augustus kan je de route van Lille jammer genoeg niet boeken.
Klik op de knop onderaan deze pagina en vul de gevraagde gegevens in.
Je kan betalen via overschrijving op het rekeningnummer BE69 0688 9433 5478 of door cash te betalen bij Toerisme Malle (Antwerpsesteenweg 246, 2390 Malle). Let op: als je je vouchers graag via de post ontvangt, betaal je een euro extra voor de verzendkosten.
Betaling in orde? Dan bezorgen wij je de vouchers op de manier die jij het liefst hebt. Dat kan met de post, via mail of je kan de vouchers komen ophalen in het toerismekantoor in Malle. Je ontvangt hierbij ook een routeboekje met een kaartje.
Jij hoeft alleen nog op je fiets te springen en te genieten van de mooie omgeving en al het lekkers.

Hou ons in het oog!

Volg jij ons al op Facebook? Daar posten we onze laatste nieuwtjes en toffe foto's. Heb jij je camera bovengehaald onderweg in het Land van Playsantiën en zie jij graag jouw foto op onze Facebookpagina blinken? Bezorg hem dan aan ons via info@landvanplaysantien.be 

 

Of er graag elke maand op uit trekken in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en abonneer je op onze nieuwsbrief.

Tot snel

Direct mee met al onze nieuwtjes?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Waar is dat land?

Lille, Malle, Ranst, Zandhoven en Zoersel

Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle

info@landvanplaysantien.be03 310 05 13Contacteer ons

Wat doe je daar?

Ga je mee?

Achtervolg ons op social media…

©2021 Land van Playsantiën
BE0847235810
RPR Antwerpen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design