Puzzel mee aan het Land van Playsantiën

Zoek jij nog een leuk kerstcadeautje voor een puzzelfan? Land van Playsantiën brengt een puzzel van 1 000 stukjes uit waarbij enkele mooie toeristische bezienswaardigheden uit Malle, Lille, Zoersel, Zandhoven en Ranst in de kijker worden gezet. Voor 15 euro kan ook jij meepuzzelen aan het Playsantste Land! De puzzel zal vanaf maandag 21 december beschikbaar zijn via het toerismekantoor in Malle en het onthaal van de gemeentehuizen van Zoersel, Zandhoven en Lille. Je kan er tijdens hun openingsuren terecht om je puzzel op te pikken en je brengt best gepast geld mee. In Zoersel is het ook mogelijk om met bancontact te betalen. Wil je zeker zijn dat er nog een puzzel voor je klaarligt? Dan kan je op voorhand altijd even bellen naar het gemeentehuis of toerismekantoor waar je je puzzel wil ophalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s